Viziune, Misiune și Valori

Credem în adevărate valori care ne-au consacrat și ne-au ajutat în Călătoria noastră

Istoria

Logicnet Solution

Ne-am înființat în 2003, anul în care și în România s-a dezvoltat foarte mult cererea pentru servicii Internet și dezvoltare portaluri și website-uri. Am crescut în ritmul creșterii pieței de servicii Internet și am învățat să ne ascultăm clienții cu atenție pentru a le furniza servicii de calitate.

Aceștia ne-au apreciat și iată că, la mai bine de 17 ani distanță, putem să ne mândrim cu faptul că suntem un furnizor proactiv de servicii integrate IT pentru companiile din România.

Unii dintre clienții noștri au început cu o stație de lucru și un website construit de noi și au ajuns la infrastructuri IT complexe, cu peste 1000 de utilizatori. Diferența dintre o creștere sănătoasă în mediul online și una haotică și dăunătoare o face prezența unui partener de încredere, specializat în soluții IT personalizate pe fiecare nivel de creștere al firmei.

În prezent oferim servicii de la A la Z de Outsourcing IT, conexiuni Internet Business+, cablare structurată, licențiere software și achiziții hardware, totul în acord cu dezvoltarea sănătoasă a business-ului tău în mediul online.

A fi aproape de client înseamnă a-l cunoaște și a-l respecta. Ne place să credem că suntem buni la a înțelege nevoi și cerințe și la a veni în completare cu soluții potrivite de transformare digitală care vizează nivelul superior de dezvoltare în viața fiecărui business sănătos.

Logicnet Solution reprezintă azi în cadrul companiilor partenere, întregul departament IT, cât și serviciile conexe ale acestuia.

În spatele soluțiilor IT oferite – avem o echipă de experți cu specializări în diferite domenii IT (programare software, rețele, hardware, sisteme de operare server Microsoft și Linux) care stau la dispoziția clienților 24 ore din 24, 7 zile din 7. Fiecărui client îi este atribuit un account manager și un inginer/tehnician IT, în acest mod acoperim toate aspectele economico – tehnice, oferind soluții pentru orice situație IT apărută, în cel mai scurt timp posibil.

Rezolvarea impecabilă a cererilor IT de orice fel venite din partea clienților, cât și colaborarea pe termen lung, este dovedită de numărul mare de clienți (60% din totalul clienților Logicnet) care colaborează cu Logicnet Solution de peste 5 ani.

Expansiunea bazei partenerilor Logicnet s-a făcut până în prezent strict prin recomandările clienților existenți, ceea ce dovedește profesionalismul, eficiența, siguranța serviciilor, soluțiile exacte și elegante, continuitatea operațiunilor din cadrul companiei.

Abordarea

noastră


VIZIUNE

Companiile din România merită să fie la un nivel de dezvoltare accelerată prin servicii IT. Prin activitatea noastră ne asigurăm că acest lucru este posibil oricare ar fi dimensiunea sau structura de business a clientului care ne accesează serviciile.


MISIUNE

Ne ajutăm clienții să gândească IT-First și să beneficieze pe deplin de puterea pe care în acest moment o au companiile branșate la modele sănătoase de scalare prin intermediul tehnologiei.


VALORILE NOASTRE

Profesionalism și implicare – Ne implicăm în business-ul clientului ca și cum ar fi al nostru. Suntem partenerul IT aflat la un click și la un telefon distanță.

Siguranță – Verificăm ca echipamentele hardware și licențele software utilizate să fie la zi cu toate actualizările necesare pentru o funcționare optimă

Perfect-Fit – Ne place să mergem pe flexibilitate extremă, de aceea propunem modele de servicii IT după ce analizăm business-ul clientului în profunzime și putem veni cu soluții pragmatice și realiste. Verificăm ca echipamentele hardware și licențele software utilizate să fie la zi cu toate actualizările necesare pentru o funcționare optimă

Comunicare – Ne place să comunicăm, punem întrebări, schimbăm opinii, suntem interesați de business-ul clienților noștri ca și cum ar fi al nostru

Punctualitate – Suntem punctuali și organizați, ne respectăm clienții și angajamentele stabilite – Ne place să comunicăm, punem întrebări, schimbăm opinii, suntem interesați de business-ul clienților noștri ca și cum ar fi al nostru

Creativitate – Credem în beneficiile creativității pentru găsirea de soluții flexibile la orice fel de dificultate de implementare pe proiecte.

Intră în legătură cu noi!

Putem să furnizăm soluții flexibile potrivite nevoilor de dezvoltare și scalare ale afacerii tale!