Testimoniale

Te invităm să citești ce au spus clienții noștri despre noi

Cumpana 1993

Profesionalismul și seriozitatea echipei precum și promptitudinea și calitatea serviciilor furnizate stau la baza unei colaborări de lungă durată cu Logicnet Solution, de care suntem pe deplin mulțumiți.

Andrei Sarbu

Brand Manager

Liceul Francez “Anna de Noailles”

Suntem foarte mulțumiți de modul în care cei din echipa Logicnet Solution a răspuns solicitărilor noastre și de calitatea serviciilor furnizate.


Echipa Logicnet Solution ne-a fost alături oferindu-ne soluțiile tehnice de care aveam nevoie și s-a adaptat tuturor schimbărilor survenite, astfel că am reușit împreună să fim funcționali cu liceul la data convenită.


Avem încredere că această colaborare și profesionalismul echipei Logicnet Solution ne vor fi de folos pentru a ne continua cu succes activitatea.

Adrian IOSIF

Responsable informatique

RetailZoom Market Research

În opinia noastră, cel mai important activ al firmei Logicnet Solution este reprezentat de echipa sa și de experienta în domeniul IT&C.

Membrii echipei Logicnet Solution arată un nivel înalt de profesionalism și experiență în gestionarea și găsirea de soluții la diferitele probleme apărute în rețeaua noastră de calculatoare, acestea fiind dovedite prin implicare, promptitudine și comunicare.

Toate cele menționate mai sus reprezintă cele mai importante motive care ne-au făcut să credem că firma Logicnet Solution poate fi un partener de încredere.

Cristina Moldovanu

Client Service Director

Intră în legătură cu noi!

Putem să furnizăm soluții flexibile potrivite nevoilor de dezvoltare și scalare ale afacerii tale!