Specialiștii noștri vă stau la dispoziție, pentru orice problemă IT. Flexibilitate, Rapiditate și Încredere.

Testimoniale

Te invitam sa citesti ce au spus
clientii nostri despre noi

In opinia noastra, cel mai important activ al firmei Logicnet Solution este reprezentat de echipa sa si de experienta in domeniul IT&C. Membrii echipei Logicnet Solution arata un nivel inalt de profesionalism si experienta in gestionarea si gasirea de solutii la diferitelor probleme aparute in reteaua noastra de calculatoare, acestea fiind dovedite prin implicare, promptitudine si comunicare. Toate cele mentionate mai sus reprezinta cele mai importante motive care ne-au facut sa credem ca firma Logicnet Solution poate fi un partener de incredere.

Cristina Moldovanu
Client Service Director

logo retailzoom
logo cumpana

Profesionalismul si seriozitatea echipei precum si promptitudinea si calitatea serviciilor furnizate stau la baza unei colaborari de lunga durata cu Logicnet Solution, de care suntem pe deplin multumiti

Andrei Sarbu
Brand Manager

Suntem foarte multumiti de modul in care cei din echipa Logicnet Solution a raspuns solicitarilor noastre si de calitatea serviciilor furnizate. Echipa Logicnet Solution ne-a fost alaturi oferindu-ne solutiile tehnice de care aveam nevoie si s-a adaptat tuturor schimbarilor survenite, astfel ca am reusit impreuna sa fim functionali cu liceul la data convenita. Avem incredere ca aceasta colaborare si profesionalismul echipei Logicnet Solution ne vor fi de folos pentru a ne continua cu succes activitatea.

Adrian IOSIF
Responsable informatique

logo lycee francais