Atestate și Certificări

Managementul și Echipa Logicnet Solution pun foarte mare acccent pe furnizarea celei mai înalte calități ale Serviciilor IT.

  • Certificări Microsoft
  • Alte Certificări
  • Certificări ISO
Certificări Microsoft

Microsoft Certified Professional

Suntem parteneri Microsoft și ne mândrim să putem pune la dispoziție companiilor cu care lucrăm soluțiile Microsoft pentru verticalele de business din România, expertiza tehnică și orientarea proactivă Microsoft către clienții din zona corporate și IMM.

Microsoft Authorized Education Reseller

Suntem parteneri acreditați Microsoft pe zona de Educație din anul 2012 și diseminăm activ toate beneficiile soluțiilor Microsoft pentru școlile publice și private din România.

Microsoft Cloud Accelerate Partner

În calitate de furnizor Microsoft Cloud Solutions, creștem active rata de adopție a Cloud-ului pentru clienții noștri IMM și punem la dispoziție servicii flexibile, eficiente din punct de vedere al costurilor de utilizare și solutii pentru managementul operațiunilor de business prin tehnologia Cloud.

Microsoft Small Business Specialist

Suntem acreditați de Microsoft pentru a sprijini companiile mici din România să acceseze resurse Qualifying as a Small Business Specialist entitles partners to targeted resources and benefits from the Microsoft Partner Program including access to training specifically designed for the small-business industry

Alte Certificări

CISCO Select Certified și CISCO CCNA

Suntem experți în zona de infrastructură CISCO și aducem toate avantajele colaborării cu experții CISCO pentru ecosistemul de antreprenori români.

Intel GOLD Technology Provider

Am primit acreditare ca furnizori Intel GOLD Technology în anul 2012 și astfel le putem oferi clienților noștri acces la toată expertiza Intel în zona de soluții tehnice pentru infrastructuri IT performante.

DELL Partner Direct – Registered

Suntem parteneri Dell în România și promovăm soluțiile Dell cele mai accesibile pentru ecosistemul de antreprenori care lucrează cu noi.

Kaspersky Registered Partener

Kaspersky Lab este un furnizor internaţional de software de securitate a informaţiilor și am primit acreditarea din partea lor ca Registered Partner în anul xxxx. Astfel putem recomanda cele mai bune produse pentru protecție de tip proactiv și reactiv la viruși informatici și amenințări precum phishing, malware și semnături malițioase.

Certificări ISO

ISO/CEI 27001:2013 – Sistemul de Management al Securității Informației

Suntem certificați ISO/CEI 27001:2013 și ajutăm companiile client să se certifice. Este un standard ce stabileste cerintele pentru un Sistem de Management al Securitatii Informatiei și ajută la identificarea, managementul și minimizarea amenințărilor care afectează informația.

ISO 9001 – Managementul Calitatii

Îndeplinim criteriile pentru standardul ISO 9001, ceea ce înseamnă faptul că avem incorporată o abordare sistemică în gestionarea proceselor unei organizații, unde se pune accentul pe crearea de produse care satisfac așteptările clienților

Intră în legătură cu noi!

Putem să furnizăm soluții flexibile potrivite nevoilor de dezvoltare și scalare ale afacerii tale!