ÎNCHIRIERE ECHIPAMENTE IT

În ce constă acest serviciu?

Servicul de închiriere oferă flexibilitate angajaților de a fi productivi de oriunde. Acest serviciu nu constă doar în închirierea anumitor echipamente, dar și în suportul echipei noastre spre a implementa aceste laptopuri/calculatoare în sistemul companiei și a oferi mentenanță pentru acestea.

Beneficii pentru tine și pentru compania ta:


Ai flexibilitatea de a alege sa folosești device-ul dorit exact pentru perioada de care ai nevoie. Beneficiezi de termeni flexibili ce se potrivesc cerințelor tale.


Poți gestiona mai bine lichiditatea firmei tale, deoarece poți evita investițiile mari în IT și te poți concentra pe domeniul principal de activitate.


Asistență garantată din partea unui tehnician IT din echipa noastră. Indiferent de problema întâmpinată, serviciul de mentenanță este inclus pentru echipamentele închiriate.


Servicii incluse - Licențe Microsoft, Back-up în Cloud și Anti-Virus

Un calcul simplu ce vă arată avantajele soluției de achiziții echipamente IT cu Logicnet Solution

Avantaje achiziții echipamente IT
Închiriere echipamente IT
Achiziționare echipamente IT

Flexibilitate financiară

Investiție inițială consistentă

Reînnoire constantă la cele mai noi echipamente

Riscul de a avea echipamente vechi

Mentenanță pe toată durata perioadei de închiriere

Costuri adiționale suportate în cazul nevoii de mentenanțăAvantaje competitive Logicnet Solution:

Suport tehnic 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână la un număr de telefon special alocat companiei tale (administratorul IT care va fi alocat companiei tale va cunoaște sistemul IT și activitatea desfășurată de companie , astfel va soluționa rapid problemele apărute)

Prețuri competitive (datorită numărului de administratori IT cu care lucrăm și care acoperă majoritatea zonelor din Capitală, al parcului auto diversificat, al unei bune logistici, cât și al unui management strict al intervențiilor, putem obține o bună gestionare a bugetului alocat de fiecare client)

Intră în legătură cu noi!

Putem să furnizăm soluții flexibile potrivite nevoilor de dezvoltare și scalare ale afacerii tale!