Specialiștii noștri vă stau la dispoziție, pentru orice problemă IT. Flexibilitate, Rapiditate și Încredere.

De ce Outsourcing IT?

De sa alegem Externalizare IT?

logo-evz

Peste 30% din companiile din Bucureşti îşi externalizează total sau parţial departamentul IT către un furnizor de servicii profesionale. Procentul exact, de 34,5%, este mai redus faţă de cel din ţările Europei de Vest, unde aproximativ 48% din companii îşi externalizează serviciile IT.

…… mai mult

Cresterea cantitatii de informatie, dar si situatia economica actuala fac ca tot mai multe companii sa apeleze la servicii de externalizare a infrastructurii IT. Care sunt avantajele si dezavantajele unei astfel de optiuni?

logo business magazin
logo-zf

Companiile ar trebui să se „degreveze“ de serviciile care nu reprezintă activitatea lor de bază, din care scot profit, şi să externalizeze o parte din activităţile din departamentele-suport, pentru că astfel îşi minimizează riscurile în cazul unor controale, se asigură de confidenţialitatea datelor despre salariaţi şi au rate de eroare mai scăzute la procesarea facturilor.

…… mai mult

În ultimele luni, atât companiile existente din domeniul BPO (Business Process Outsourcing) şi SSC (Shared Service Outsourcing), dar şi companii noi se extind în România.

logo-mediafax

De sa alegem Externalizare IT?

logo-evz

logo business magazin